020 - 213 60 16

Koerier nodig in Haarlem? Wij bezorgen wereldwijd!

Vervoer in Haarlem

Als koerier in Haarlem halen wij uw document of pakket op en bezorgen deze linea recta vanuit de regio Haarlem door heel Nederland. Ook in andere regio’s om Haarlem heen werken wij met hetzelfde principe. Wij vinden namelijk dat uw pakket of verzending zo flexibel mogelijk verstuurd moet kunnen worden. Heeft u een zending die over een uur ergens moet zijn? Dat kan! Wij verzorgen ook spoedzendingen op ieder moment van de dag.

Type vervoer

Kleinere zendingen vervoeren we per personenauto of combo. Grotere zendingen vervoeren wij met een bestelauto, dan wel een vrachtwagen. Dankzij onze nationale en internationale ervaring weten wij altijd de snelste weg te vinden naar de eindbestemming. Door de vele contacten die wij onderhouden in de transportwereld, kunnen wij ieder type vervoer voor u verzorgen. Ook vervoer via de lucht of over zee is voor ons geen probleem!

Kernwaarden binnen ons vervoer

Punctualiteit, flexibiliteit en initiatiefrijk staan bij ons hoog in het vaandel als het gaat om vervoer. Punctualiteit komt bij ons op de eerste plaats; een primaire vereiste die u van een logistieke dienstverlener mag verwachten. Wij brengen dan ook geen kosten voor het vervoer in rekening bij het niet nakomen van gemaakte afspraken. Wij gaan tot het uiterste om u en uw klanten tevreden te stellen. Onze mensen zijn getraind om snel te schakelen wanneer er zich onvoorziene situaties voordoen. Een spoedzending is zodoende ook geen probleem; onze koeriers komen zo snel mogelijk naar u toe. Dit alles doen wij in Haarlem ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen! Heeft u zelf nog vragen over het logistieke proces? Wij bieden u een oplossing op maat.

Vervoer vanuit Haarlem naar elke willekeurige plek in de regio en daarbuiten? Neem contact op met BG Logistics.

Helaas hebben wij geen vacatures vrij. Op open sollicitaties wordt daarom ook niet gereageerd.

 
 

Ons werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk, Haarlem-Oost, Schalkwijk, Westoever Noorder Buiten Spaander, Ter Kleef, Te Zaanen en Spaarndam.

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Wij bezorgen nationaal en internationaal
  • Spoedservice - dag en nacht tot uw dienst in regio Haarlem
  • Rijden van A naar B - zonder tussenstop

Wereldwijd

Wij bezorgen uw pakketten niet alleen in Amsterdam, maar over de hele wereld. Per auto (binnen Europa), boot of vliegtuig komt uw zending overal terecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Spoedzendingen
  • Nationaal en internationaal
  • Projectmatige oplossingen
  • OBC: on board koerier
  • Speciaal transport

Werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk, Haarlem-Oost, Schalkwijk, Westoever Noorder Buiten Spaander, Ter Kleef, Te Zaanen en Spaarndam.

Hoofdvestiging