020 - 213 60 16

Koerier nodig in Haarlem? Wij bezorgen wereldwijd!

Uw internationaal koerier in Haarlem

Uw koerier in Haarlem werkt vanuit de regio Haarlem, nationaal én internationaal. Wij bezorgen als internationaal koerier door heel Europa, maar ook buiten Europa kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben een directe verbinding op Schiphol en kunnen zodoende een gecharterd vliegtuigje voor u regelen. BG Logistics heeft tevens speciale on board koeriers; deze vliegen met uw zending mee om een snelle en veilige aflevering te garanderen. Dankzij onze moderne navigatiesystemen weten wij altijd waar uw goederen zich bevinden. Track & Trace is voor u ook mogelijk.

Zowel regionaal als internationaal

De expertise van BG Logistics ligt niet alleen op nationaal niveau. Als koerier uit Haarlem verzorgen we al uw koerierswerk, spoedzendingen, sneltransport en documentvervoer ook internationaal. We bezorgen uw zending al de volgende werkdag in vrijwel alle Europese landen. In de overige landen binnen en buiten Europa vindt aflevering plaats in overleg met de afzender. Door goede afspraken met een groot netwerk van nationale en internationale transporteurs en koeriers(diensten) zorgen we voor de optimale logistieke dienstverlening voor uw internationale zaken. Transport over de weg is alleen mogelijk binnen Europa.

Wij houden u altijd op de hoogte van de reis en de aankomst van de zending, dankzij ons Track & Trace systeem. U krijgt tevens een bevestiging als de internationaal koerier het pakket heeft afgeleverd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven van een koerier die internationaal opereert vanuit Haarlem? Of bent u per direct op zoek naar een koerier in Haarlem voor internationaal vervoer? Neem dan snel contact met ons op!

Helaas hebben wij geen vacatures vrij. Op open sollicitaties wordt daarom ook niet gereageerd.

 
 

Ons werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk, Haarlem-Oost, Schalkwijk, Westoever Noorder Buiten Spaander, Ter Kleef, Te Zaanen en Spaarndam.

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Wij bezorgen nationaal en internationaal
  • Spoedservice - dag en nacht tot uw dienst in regio Haarlem
  • Rijden van A naar B - zonder tussenstop

Wereldwijd

Wij bezorgen uw pakketten niet alleen in Amsterdam, maar over de hele wereld. Per auto (binnen Europa), boot of vliegtuig komt uw zending overal terecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Spoedzendingen
  • Nationaal en internationaal
  • Projectmatige oplossingen
  • OBC: on board koerier
  • Speciaal transport

Werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk, Haarlem-Oost, Schalkwijk, Westoever Noorder Buiten Spaander, Ter Kleef, Te Zaanen en Spaarndam.

Hoofdvestiging