023 - 799 08 81

Koerier nodig in Haarlem? Wij bezorgen wereldwijd!

Uw internationaal koerier in Haarlem

Uw koerier in Haarlem werkt vanuit de regio Haarlem, nationaal én internationaal. Wij bezorgen als internationaal koerier door heel Europa, maar ook buiten Europa kunnen we u van dienst zijn. Wij hebben nauwe banden met Schiphol en wij kunnen zelfs een gecharterd vliegtuigje voor u regelen. Wij hebben tevens speciale on board koeriers, deze vliegen met uw zending mee om een snelle en veilige aflevering te garanderen. Door onze moderne navigatiesystemen weten wij altijd waar uw goederen zich bevinden.

Zowel regionaal als internationaal

Als koerier uit Haarlem verzorgen we al uw koerierswerk, spoedzendingen, sneltransport en documentvervoer ook internationaal. We bezorgen uw zending al de volgende werkdag in de meeste Europese landen. In de overige landen binnen en buiten Europa vindt aflevering plaats in overleg met de afzender. Door goede afspraken met een groot netwerk van nationale en internationale transporteurs en koeriers(diensten) zorgen we voor een optimale logistieke dienstverlening voor uw internationale zaken.

Wij houden u altijd op de hoogte van de reis en de aankomst van de zending, dankzij ons tracking systeem. U krijgt tevens een bevestiging als de internationaal koerier het pakket heeft afgeleverd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven van een koerier die ook internationaal opereert vanuit Haarlem? Of heeft u direct een koerier in Haarlem voor internationaal vervoer nodig? Neem dan snel contact met ons op!

Helaas hebben wij geen vacatures vrij. Op open sollicitaties wordt daarom ook niet gereageerd.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk, Haarlem-Oost, Schalkwijk, Westoever Noorder Buiten Spaander, Ter Kleef, Te Zaanen en Spaarndam.

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Wij bezorgen nationaal en internationaal
  • Spoedservice - dag en nacht tot uw dienst in regio Haarlem
  • Rijden van A naar B - zonder tussenstop

Onze tarieven


Kleine bestelauto = €0,45 excl. btw, per km

Bus = €0,60 excl. btw, per km

Bakwagen = €0,85 excl. btw, per km

Pakketjes binnen Amsterdam = €20 excl. btw,

Wereldwijd

Wij bezorgen uw pakketten niet alleen in Amsterdam, maar over de hele wereld. Per auto, boot of vliegtuig komt uw zending overal terecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Spoedzendingen
  • Nationaal en internationaal
  • Projectmatige oplossingen
  • OBC: on board koerier
  • Speciaal transport

Werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk, Haarlem-Oost, Schalkwijk, Westoever Noorder Buiten Spaander, Ter Kleef, Te Zaanen en Spaarndam.

Hoofdvestiging