020 - 213 60 16

Koerier nodig in Haarlem? Wij bezorgen wereldwijd!

Pakket bezorgen in Haarlem en omgeving

BG Logistics is uw koerier in Haarlem voor een allround koeriersdienst. Wij staan voor u klaar als u een pakket wilt laten bezorgen, discreet en zorgvuldig. Heeft u een pakket dat u met urgentie vanuit Haarlem elders in Nederland moet afleveren? Of moet er een vertrouwelijke document worden overhandigd aan een vertrouwelijke contactpersoon? Wij werken zorgvuldig en luisteren naar uw persoonlijke wensen om de bezorging soepel en snel te laten verlopen. Bij BG Logistics hechten we aan betrouwbaarheid wanneer het aankomt op de bezorging van een pakket, hoe groot of klein dan ook. Wij zorgen er middels een Track & Trace systeem voor dat u elke beweging van uw pakket kunt volgen. Bovendien krijgt u na de daadwerkelijke bezorging van het pakket een ontvangstbevestiging, zodat u er zeker van bent dat alles goed is gegaan. Snel, zorgvuldig en transparant.

Wij bezorgen ook speciale zendingen

Als koeriersdienst in Haarlem staan wij voor u klaar als het gaat om het verzorgen van allerlei soorten zendingen: van urgente en kleine verzendingen tot de grotere, meer speciale verzendingen van een unieke hoedanigheid. Onze chauffeurs zijn gediplomeerd om zware en bijzondere pakketten te mogen én kunnen vervoeren. BG Logistics kent diverse vormen van vervoer; u heeft bij mij ons altijd de mogelijkheid een voorkeur uit te spreken voor uw zending. Wilt u een pakket van bijzonder formaat laten bezorgen? Wij adviseren u vrijblijvend hoe u dit het beste kunt verpakken, zodat uw pakket goed voorbereid onderweg gaat. Vervolgens zorgen we ervoor dat het pakket zonder beschadigingen op het juiste tijdstip en adres wordt afgeleverd.

Wilt u een pakket bezorgen en meer weten over de mogelijkheden bij BG Logistics? Of wilt u direct ons koeriersbedrijf in Haarlem inschakelen voor één van onze koeriersdiensten? Aarzel dan niet, maar neem direct contact met ons op!

Helaas hebben wij geen vacatures vrij. Op open sollicitaties wordt daarom ook niet gereageerd.

 
 

Ons werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk, Haarlem-Oost, Schalkwijk, Westoever Noorder Buiten Spaander, Ter Kleef, Te Zaanen en Spaarndam.

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Wij bezorgen nationaal en internationaal
  • Spoedservice - dag en nacht tot uw dienst in regio Haarlem
  • Rijden van A naar B - zonder tussenstop

Wereldwijd

Wij bezorgen uw pakketten niet alleen in Amsterdam, maar over de hele wereld. Per auto (binnen Europa), boot of vliegtuig komt uw zending overal terecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Spoedzendingen
  • Nationaal en internationaal
  • Projectmatige oplossingen
  • OBC: on board koerier
  • Speciaal transport

Werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk, Haarlem-Oost, Schalkwijk, Westoever Noorder Buiten Spaander, Ter Kleef, Te Zaanen en Spaarndam.

Hoofdvestiging