023 - 799 08 81

Koerier nodig in Haarlem? Wij bezorgen wereldwijd!

Pakket bezorgen in Haarlem en omgeving

Wij zijn uw koerier in Haarlem met een allround koeriersdienst. Wij staan in Haarlem voor u klaar als u een pakket wilt laten bezorgen. Heeft u een pakket dat vanuit Haarlem snel ergens in Nederland moet worden afgeleverd? Of moet er een vertrouwelijke document worden overhandigd aan een specifiek persoon? Wij bezorgen dit met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Wij zijn betrouwbaar en een pakket dat via ons bezorgd wordt, kan altijd gevolgd worden via een trackingsysteem. U krijgt bovendien ook altijd een ontvangstbevestiging.

Wij bezorgen ook speciale zendingen

Wij staan in Haarlem voor u klaar voor het bezorgen van allerlei soorten zendingen: van urgente kleine verzendingen tot grote, lastig hanteerbare of specifieke verzendingen. Onze chauffeurs zijn gediplomeerd om ook zware en bijzondere pakketten te kunnen vervoeren. Wij hebben verschillende typen vervoer voor verschillende soorten zendingen. Wilt u een pakket laten bezorgen van bijzonder formaat? Wij kunnen u adviseren hoe u dit het beste kunt verpakken en zorgen ervoor dat het pakket zonder beschadigingen op het juiste tijdstip en adres wordt afgeleverd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een pakket te laten bezorgen? Of wilt u direct ons koeriersbedrijf uit Haarlem inschakelen voor een van onze koeriersdiensten? Aarzel dan niet, maar neem direct contact met ons op!

Helaas hebben wij geen vacatures vrij. Op open sollicitaties wordt daarom ook niet gereageerd.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk, Haarlem-Oost, Schalkwijk, Westoever Noorder Buiten Spaander, Ter Kleef, Te Zaanen en Spaarndam.

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Wij bezorgen nationaal en internationaal
  • Spoedservice - dag en nacht tot uw dienst in regio Haarlem
  • Rijden van A naar B - zonder tussenstop

Onze tarieven


Kleine bestelauto = €0,45 excl. btw, per km

Bus = €0,60 excl. btw, per km

Bakwagen = €0,85 excl. btw, per km

Pakketjes binnen Amsterdam = €20 excl. btw,

Wereldwijd

Wij bezorgen uw pakketten niet alleen in Amsterdam, maar over de hele wereld. Per auto, boot of vliegtuig komt uw zending overal terecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Spoedzendingen
  • Nationaal en internationaal
  • Projectmatige oplossingen
  • OBC: on board koerier
  • Speciaal transport

Werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk, Haarlem-Oost, Schalkwijk, Westoever Noorder Buiten Spaander, Ter Kleef, Te Zaanen en Spaarndam.

Hoofdvestiging