020 - 213 60 16

Koerier nodig in Haarlem? Wij bezorgen wereldwijd!

Uw koerier in Hoofddorp

Heeft u een zending die snel verstuurd moet worden? Neem dan contact op met uw koerier uit Hoofddorp. Dag en nacht staan wij klaar om uw pakketten, goederen en brieven voor u af te leveren op de gewenste plaats van bestemming. Wij zorgen ervoor dat uw zending op tijd en onbeschadigd op de eindbestemming aankomt. Wij werken zowel regionaal, nationaal als internationaal. Vanavond nog een pakket in Parijs bezorgen? Geen probleem. Bel ons snel, zodat wij direct een koerier naar u toe kunnen sturen in Hoofddorp of omstreken.

Koerier voor al uw zendingen

Wij staan in Hoofddorp voor u klaar voor het bezorgen van allerlei soorten zendingen: van urgente kleine verzendingen tot grote, lastig hanteerbare of specifieke verzendingen. Onze chauffeurs zijn gediplomeerd om ook zware en bijzondere pakketten te kunnen vervoeren. Wij hebben verschillende typen vervoer voor verschillende soorten zendingen. Wilt u een pakket laten bezorgen van bijzonder formaat? Wij kunnen u adviseren hoe u dit het beste kunt verpakken en zorgen ervoor dat het pakket zonder beschadigingen op het juiste tijdstip en adres wordt afgeleverd.

Contact met uw koerier in Hoofddorp

Heeft u direct een koerier in Hoofddorp nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 - 213 60 16 of vul het contactformulier in dat hiernaast staat weergegeven. Eén van onze medewerkers uit Hoofddorp neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Helaas hebben wij geen vacatures vrij. Op open sollicitaties wordt daarom ook niet gereageerd.

 
 

Ons werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk, Haarlem-Oost, Schalkwijk, Westoever Noorder Buiten Spaander, Ter Kleef, Te Zaanen en Spaarndam.

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Wij bezorgen nationaal en internationaal
  • Spoedservice - dag en nacht tot uw dienst in regio Haarlem
  • Rijden van A naar B - zonder tussenstop

Wereldwijd

Wij bezorgen uw pakketten niet alleen in Amsterdam, maar over de hele wereld. Per auto (binnen Europa), boot of vliegtuig komt uw zending overal terecht.

Diensten

  • Spoedzendingen
  • Nationaal en internationaal
  • Projectmatige oplossingen
  • OBC: on board koerier
  • Speciaal transport

Werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk, Haarlem-Oost, Schalkwijk, Westoever Noorder Buiten Spaander, Ter Kleef, Te Zaanen en Spaarndam.

Hoofdvestiging