020 - 213 60 16

Koerier nodig in Haarlem? Wij bezorgen wereldwijd!

Uw koerier in Aalsmeer

Wij zijn uw koerier uit Aalsmeer waar u terecht kunt voor alles op het gebied van vervoer. Wilt u een brief of pakket veilig en snel vervoeren van A naar B? In Aalsmeer en in de gehele omgeving van Aalsmeer zijn wij u graag van dienst. Wij werken echter als koerier niet alleen regionaal, ook voor transport door heel Europa kunt u ons inschakelen. Wij zijn uw koerier in Aalsmeer en ver daarbuiten! Geen plek is ons te ver. Wilt u als bedrijf uw logistiek overdragen aan een transportbedrijf in Aalsmeer? Dit doen wij graag voor u. Onze chauffeurs zijn een net visitekaartje voor uw bedrijf.

Snelle service door uw koerier

Heeft u een zending die snel verstuurd moet worden? Neem dan contact op met uw koerier uit Aalsmeer, wij houden ons altijd aan de gemaakte afspraken en kunnen met spoed pakketten versturen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om uw opdracht aan te nemen. Uw koerier uit Aalsmeer is u graag van dienst.

Contact met uw koerier uit Aalsmeer

Heeft u direct een koerier in Aalsmeer nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 - 213 60 16 of vul het contactformulier in dat hiernaast staat weergegeven. Eén van onze medewerkers uit Aalsmeer neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Helaas hebben wij geen vacatures vrij. Op open sollicitaties wordt daarom ook niet gereageerd.

 
 

Ons werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk, Haarlem-Oost, Schalkwijk, Westoever Noorder Buiten Spaander, Ter Kleef, Te Zaanen en Spaarndam.

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Wij bezorgen nationaal en internationaal
  • Spoedservice - dag en nacht tot uw dienst in regio Haarlem
  • Rijden van A naar B - zonder tussenstop

Wereldwijd

Wij bezorgen uw pakketten niet alleen in Amsterdam, maar over de hele wereld. Per auto (binnen Europa), boot of vliegtuig komt uw zending overal terecht.

Diensten

  • Spoedzendingen
  • Nationaal en internationaal
  • Projectmatige oplossingen
  • OBC: on board koerier
  • Speciaal transport

Werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier, Duinwijk, Haarlem-Oost, Schalkwijk, Westoever Noorder Buiten Spaander, Ter Kleef, Te Zaanen en Spaarndam.

Hoofdvestiging